DANISH TESTIMONIALS | Print |  E-mail
Tanker og oplevelser på Lynettes kursus :

Photo of Lynette, during a training in DenmarkJeg har ofte haft problemer med hovedpine , men efter jeg har lært at bruge Lynettes teknikker og healer mig selv dagligt i 5-10 min – så kan jeg få hovedpinen væk. Når jeg er på kursus , plejer jeg at tage mange notater og det følte jeg slet ikke trang til på hendes kursus. Mine drømme er blevet mere klare efter kurset.
Ellen fra Silkeborg

Jeg var lidt usikker på om jeg skulle modtage healing , men det var så spændende at det skulle bare prøves. Det blev en god oplevelse og jeg kunne mærke, hvordan energierne strømmede igennem min krop i bølger under behandlingen.
Lasse fra Haderslev

Lynette er et varmt og omsorgsfuld menneske . Hendes healing når langt ind i sjælen og på mange niveauer. Den første gang jeg fik healing af Lynette var i Egypten og jeg var betaget af , hvor hurtig hun kunne heale problemerne og det kunne mærkes med det samme. Det er dejligt, at møde et menneske med disse evner og som stadig har en god jordforbindelse.
Vibeke fra HaderslevØrby, den 14. september 2005

Jo længere tid, man er sammen med Lynette, jo mere undres man over, hvor meget hun kan.
Den tilsyneladende lethed, hvormed hun arbejder, og den kærlige omsorg hun viser hver eneste sjæl, hun møder, er enestående.
Det er svært at beskrive med få ord, hvilken betydning mit møde med Lynette fik, og vil få i fremtiden, idet virkningen af healingerne, og det jeg lærte, giver dønninger i livet lang tid frem.

Lad mig give to eksempler:
Den manglende tryghed fra min tidligste barndom blev tilvejebragt, og de handlinger og tanker, der var tilknyttet denne mangel, er nu borte. Det betyder en ændret, forbedret tilgang til andre mennesker.
På kurset fik vi også nyttige, nødvendige redskaber til at møde vores medmennesker, både familie, venner og klienter med os selv frigjorte for ”omklamrende” bindinger og påvirkninger i samværet med dem.